• امروز : چهارشنبه, ۱۲ ثور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
2

رقم زنان تجارت‌پیشه نسبت به سه سال قبل چهار برابر افزایش یافته‌است

  • کد خبر : 11413
  • 28 جدی 1402 - 10:28
رقم زنان تجارت‌پیشه نسبت به سه سال قبل چهار برابر افزایش یافته‌است

رییس اتاق تجارت و صنایع زنان افغانستان از افزایش چهار برابری زنان تجارت‌پیشه در سال روان نسبت به سه سال قبل سخن زده و از امارت اسلامی می‌خواهد که برای این زنان در قسمت توزیع جواز و کاهش مالیات سهولت‌ها را فراهم نماید. سلما یوسفزی رییس اتاق تجارت و صنایع زنان افغانستان، نقش زنان در […]

رییس اتاق تجارت و صنایع زنان افغانستان از افزایش چهار برابری زنان تجارت‌پیشه در سال روان نسبت به سه سال قبل سخن زده و از امارت اسلامی می‌خواهد که برای این زنان در قسمت توزیع جواز و کاهش مالیات سهولت‌ها را فراهم نماید.
سلما یوسفزی رییس اتاق تجارت و صنایع زنان افغانستان، نقش زنان در بخش‌های تجارت و سرمایه‌گذاری طی دو سال اخیر را پر دست‌آورد خواند.
وی با اشاره به وضعیت زنان و دختران در حال حاضر گفت: «در حال فعلی خانم‌ها در کل وضعیت خوبی ندارند؛ ولی باز هم در عرصۀ تجارت بیشتر و بیشتر قدم گذاشته اند و توانسته اند که دستاورد‌های خوبی داشته باشند.»
موصوف خاطر نشان کرد که در سال ۲۰۲۰ میلادی ۲۴۲۱ خانم تجارت پیشه دارای جواز رسمی و ثبت این اتاق بود، اما در حال حاضر این رقم به ۹ هزار ۱۶۲ خانم افزایش یافته‌است.
اما بر اساس معلومات او، در حال حاضر ۱۲۰هزار خانم به گونه غیر رسمی و بدون داشتن جواز فعالیت دارند که این رقم حدود سه سال قبل به ۵۲ هزار تن می‌رسید.
به گفتۀ وی، این زنان در سکتورهای صنایع دستی، زراعت، صحت، مواد غذایی، صنعت، معادن و جواهرات فعالیت دارند.
یوسفزی می‌گوید که طی دو سال گذشته برای زنان تجارت‌پیشه در کنار تدویر نمایشگاه‌ها به سطح ملی و بین‌المللی، برنامه‌های آموزشی و ارتقای ظرفیت و آموزش حرفوی در سراسر کشور از سوی حکومت و این اتاق راه‌اندازی گردیده‌است.
وی افزود: «ما برنامه‌های ارتقای ظرفیت و آموزشی را داریم، تریننگ‌ها در بخش بانکداری، قرضه‌های کوچک، در بخش حفظ اموال آن‌ها می‌باشد، بیش از ۲۵ تریننگ را در سال جاری داشتیم.»
قرار اظهارات یوسفزی، خانم‌های تجارت‌پیشه چون سایر تجار و سرمایه‌گذاران در بخش‌های اخذ ویزه تجارتی، مالیات بلند، کاهش فروشات و غیره با چالش‌هایی مواجه اند.
موصوف در ادامه می‌گوید که نرخ جواز تجارتی در تجارت‌های کوچک و متوسط بلند می‌باشد و شماری از خانم‌های علاقمند در این بخش به دلیل نداشتن پول کافی نمی‌توانند که در این بخش‌ها سرمایه گذاری کنند.
وی گفت که برای حل مشکلات زنان تجارت پیشه اقداماتی داشته اند و تلاش‌ها ادامه دارد تا این مشکلات خانم‌ها برطرف گردد.
یوسفزی به تاکید می‌افزاید که برای حل این مشکلات به شمول کاهش تکس، افزایش صادرات صنایع دستی زنان به خارج از کشور، اخذ ویزه تجارتی و غیره با مسوولین حکومت سرپرست و کشورهای خارجی به ویژه همسایه‌ها در تماس اند تا در قسمت اخذ ویزه و واردات مواد خام مشکلات خانم‌های تجارت‌پیشه حل گردد.
وی با اشاره به اخذ مالیات از سوی نهادهای مختلف گفت که به اساس قانون موجود تجار و سرمایه‌گذاران باید به شاروالی، وزارت‌های مالیه و تجارت و غیره مالیه بپردازند که این برای آنان کمرشکن است.
یوسفزی نقش زنان را در بهبود اقتصاد کشور موثر خوانده گفت که باید فعالیت‌های خانم‌های تجارت پیشه گسترش یابد و آنان مورد حمایت قرار گیرند.
رئیس اتاق تجارت و صنایع زنان از امارت اسلامی خواست که زنان تجارت‌پیشه را حمایت نموده و در قسمت صدور جواز، تخفیف در مالیه و سایر مشکلات آن‌ها اقدامات صورت گیرد.

لینک کوتاه : https://afghanistan-iim.com/?p=11413

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.