• امروز : یکشنبه, ۹ ثور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024
10

افزایش احتمالی ۳۳ درصدی حاصلات سیب

  • کد خبر : 1353
  • 03 سنبله 1399 - 22:05
افزایش احتمالی ۳۳ درصدی حاصلات سیب

در کنار حاصلات کچالو وزارت زراعت اعلام کرده است که با افزایش ۳۳ درصدی حاصلات سیب میزان حاصلات این میوه در بامیان به حدود ۳۰ هزار تن خواهد رسید. وزارت زراعت امروز به نقل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان گفته است که  احتمال افزایش حدود ۳۳ درصدی حاصلات سیب در بامیان وجود دارد […]

در کنار حاصلات کچالو وزارت زراعت اعلام کرده است که با افزایش ۳۳ درصدی حاصلات سیب میزان حاصلات این میوه در بامیان به حدود ۳۰ هزار تن خواهد رسید. وزارت زراعت امروز به نقل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان گفته است که  احتمال افزایش حدود ۳۳ درصدی حاصلات سیب در بامیان وجود دارد و امسال میزان حاصلات این میوه در بامیان به حدود ۳۰ هزار تن خواهد رسید.

عبدالوهاب محمدی رییس زراعت بامیان گفته است که سال قبل میزان حاصلات سیب در این ولایت به ۲۰هزار متریک‌ تن رسیده بود و امسال انتظار می‌رود ۱۰ هزار تن اضافه‌تر از سال قبل حاصل به دست آید. رییس زراعت بامیان افزود، باغ‌هایی که طی سال‌های اخیر توسط وزارت زراعت در بامیان ساخته شده، اکثرا درختان سیب است و بخشی از این باغ‌ها تازه به ثمر رسیده است.  به گفته‌ی او، دلیل افزایش حاصلات سیب، به ثمر رسیدن همین باغ‌های جدید است.

وزارت زراعت تاکید کرده که در جریان چهار سال اخیر، بیش‌تر از شش‌هزار جریب باغ جدید میوه در ولایت بامیان ساخته شده است. این وزارت خاطرنشان کرده که در مجموع در باغ‌های ساخته شده ۱۸ نوع میوه ترویج شده و بیش‌ترین باغ‌های ساخته شده درختان سیب است. وزارت زراعت در حالی از افزایش حاصلات سیب در بامیان خبر داده است که پیش از این ولایت بامیان به دلیل افزایش حاصلات کچالو در افغانستان شهرت داشت.

از سوی هم وزارت زراعت گفته است که در نیمه‌ی نخست سال مالی ۱۳۹۹، چهارهزار و ۷۷۱ هکتار باغ جدید میوه در سراسر کشور احداث و احیا شده که از مجموع این باغ‌ها، ۱۹۵ هکتار آن شامل احیا و احداث باغ‌های «متراکم و نیمه‌متراکم» و دوهزار هکتار دیگر شامل احیای باغ‌های کهنه در ۳۴ ولایت می‌شود. به گفته این وزارت همچنان در نیمه‌ی نخست سال مالی، ۱۶۶ هکتار باغ انگور در ولایت‌های کابل، غزنی، کاپیسا، پروان، لوگر، دایکندی، پکتیا، بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان، بغلان، بدخشان، تخار، فاریاب، قندز، هرات، غور، پکتیکا، ارزگان، قندهار، هلمند، بادغیس، نیمروز و زابل به سیستم «چیله» بدل شده است.

لینک کوتاه : https://afghanistan-iim.com/?p=1353

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.