• امروز : یکشنبه, ۹ ثور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024
1

کابل و مسکو بر سر خرید تیل و گاز به توافق رسیدند

  • کد خبر : 7867
  • 05 سنبله 1401 - 16:29
کابل و مسکو بر سر خرید تیل و گاز به توافق رسیدند

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که کابل و مسکو در باره خرید تیل و گاز به توافق رسیده اند و به زودی این توافق به امضا خواهد رسید. نورالدین عزیزی، سرپرست‌وزیر صنعت و تجارت که به تازه‌گی از روسیه برگشته است، می‌گوید که بسیاری بانک‌های افغانستان و روسیه در تحریم قرار دارند و انتقال پول […]

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که کابل و مسکو در باره خرید تیل و گاز به توافق رسیده اند و به زودی این توافق به امضا خواهد رسید.
نورالدین عزیزی، سرپرست‌وزیر صنعت و تجارت که به تازه‌گی از روسیه برگشته است، می‌گوید که بسیاری بانک‌های افغانستان و روسیه در تحریم قرار دارند و انتقال پول از طریق کشور سوم انتقال خواهد یافت.
آقای عزیزی گفته است: «برخی از تیم‌های تخنیکی ما هنوز هم در روسیه حضور دارند و روی جزییات می‌خواهند کار بکنند از قبیل اینکه ما بتوانیم چه قسم انتقالات پول داشته باشیم.»
سرپرست‌وزیر صنعت و تجارت در سفرش به روسیه با رییس جمهور تاتارستان نیز دیدار کرده است.
نورالدین عزیزی افزود: «خود رییس جمهور تاتارستان را ما به افغانستان دعوت کردیم، اونا (آنها) آماده و حاضر هستند به دعوت رسمی ما لبیک گفتند و عنقریب شاید عازم افغانستان شوند و برخی توافقات رسمی را همچنان ما در افغانستان به امضا برسانیم.»
تحریم‌ها بر بسیاری بانک‌های روسی کار انتقال تیل این کشور را به افغانستان دشوار ساخته است. اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری می‌گوید که به همین دلیل، میزان دادوستد کابل با مسکو کاهش یافته است.
اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری به این باور است که کالاهای روسی به ویژه گندم و تیل این کشور نسبت به دیگر کشورها ارزان‌تر است.
خانجان الکوزی، عضو هیات مدیره اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، گفت: «یک سلسله مشکلات از لحاظ ترانزیتی و از لحاظ انتقالات به وجود آمده اند چون بحر نیست از راه ریل می‌آیند از خاک هر کشور که تیر می‌شود از انجا خدمات گرفته می‌شود.»
سید مسعود، آگاه مسایل اقتصادی، گفت: «می‌شود که تجارت مثلث به کار برده شود و این تجارت مثلت که در حقیقت جز از حرکات بارتری شوروی وقت بود حالی می‌تواند حالی به صورت تادیاتی به کار برود.»
میزان داد و ستد افغانستان با روسیه به دوصد میلیون دالر در سال میرسد و افغانستان بیشتر مواد غذایی و تیل از این کشور وارد می کند.

لینک کوتاه : https://afghanistan-iim.com/?p=7867

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.